محتوای خبری معاونت غذا و دارو

تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران 

جلسه ای با شعار ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت و شعار جهانی رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی و با محوریت ویژه برنامه های هفته جهانی غذا در سال 98 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه هماهنگی برنامه های هفته جهانی غذا با شعار ملی 'اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت'  با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی و کارشناسان معاونت غذا و دارو روز شنبه 13 مهر 98 در محل دفتر معاون غذا و دارو برگزار شد.
دکتر نجاریان در این جلسه گفت: با توجه به برنامه های فرهنگ سازی مرتبط با ایمنی غذا که هر ساله همزمان در سراسر کشور برگزار می شود، امسال نیز با تاکید بر شعار سال 2019 سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد 'رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی'  و ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت 7 اصل با عنوان ملی ' اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت' با هدف کاهش قند، نمک و چربی محصولات غذایی و آشامیدنی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقا دانش مصرف کننده، نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت در حوزه غذا، محصولات غذایی ویژه و فراسودمند و اطلاع رسانی و ارتقا آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا برگزار خواهد شد.  
وی در ادامه عناوین برنامه‌های معاونت غذا و دارو در هفته جهانی غذا را شامل صرف صبحانه سالم، پیام معاون غذا و دارو، نشست خبری مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، استقرار غرفه در لابی ساختمان شماره 2 دانشگاه، مترو و دانشکده داروسازی با محوریت شعار هفته جهانی غذا، استقرار نمایشگاه اطلاع رسانی ویژه هفته جهانی غذا در بازار تهران، آموزش در مدارس، آموزش در سرای محلات، حضور در مهدکودک آیندگان، برگزاری مسابقات بین دانش آموزان، آموزش رابطین بهداشت، تور آزمایشگاه گردی ویژه دانش آموزان باهدف آشنایی با نحوه پایش محصولات، حضور در برنامه رادیو تهران، حضور در برنامه رادیو سلامت، حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو در برنامه به خانه برمیگردیم رسانه ملی، تهیه و توزیع بروشورهای مرتبط در روز برگزاری نماز جمعه و غرفه‌های برپاشده، تقدیر از واحدهای برتر تولیدی، تهیه و ارائه گزارش از اقدامات انجام‌گرفته در خصوص آموزش چهره به چهره به اصناف و سطح عرضه، برگزاری جشنواره غذا، پیاده روی پارک لاله (ورزش صبحگاهی)، برگزاری مسابقات ورزشی فوتبال دستی، دارت و پینگ پنگ ویژه کارکنان معاونت غذا و دارو ساختمان شماره دو دانشگاه، برگزاری مسابقه نقاشی فرزندان همکاران ویژه هفته جهانی غذا، پخش کلیپ های مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محوراز طریق مانیتورهای سازمان زیباسازی و مانیتورهای قطارهای مترو تهران، ارسال پیامک به مناسبت هفته جهانی غذا و درج پیام در سربرگ نامه‌های اداری دانست.
دکتر نجاریان زمان شروع برنامه‌های هفته جهانی غذا را از ۲0 مهرماه الی 27 مهر اعلام کرد.
خبرنگار: سمیه رنجبر
عکاس: مرتضی ابراهیمی
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر